Ön mennyiért szerezte eddig a vevőit?

Ár összehasonlító oldalak? 400-1000 Ft?
AdWords? 300-800 Ft?

Most megismerheti azt a módszert, ahol csak a vevőkért fizet, a látogatókat ingyen kapja.

Mi az az ikon kártya?

Az ikon kártya az egyetlen hazai, kizárólag online többpartneres pontgyűjtő kártya. A résztvevő webáruházak a hozzájuk rendszeresen járó vásárlókat – azaz törzsvásárlóikat – hűségpontokkal jutalmazzák.

Ezeket az ikon pontokat az ikon kártya segítségével lehet gyűjteni és beváltani az összes elfogadóhelyen. A programban részt vevő pontkibocsátó és pontbeváltó partnerek ismert és népszerű webáruházak.

Szeretne Ön is több vevőt úgy, hogy nem fizet előre semmit?

Ha igen, akkor kérje bemutató füzetünket. Megismerheti azt a módszert, amivel több tízezer új vevőt szerezhet és amivel könnyedén hűségessé teheti a meglévő ügyfeleit. Mindez semmilyen kezdeti befektetést nem igényel. Ráadásul jutalékot kap, ha a vevői máshol is vásárolnak.
Nincs csatlakozási díj, nincs havi díj, nincs kártyadíj. Ön csak akkor fizet, ha vevőt kapott.

Mire jó a webáruházaknak az ikon kártya?

A webáruházak, a pontrendszernek köszönhetően nemcsak régi ügyfeleiket tarthatják meg, hanem új vásárlókat is szerezhetnek. Így nagyobb forgalomra tesznek szert és előnyt szereznek a versenytársaikkal szemben. Ma már a vásárlók közel 40%-a használja kártyáját partnereinknél.

Tudjuk, hogy ma Magyarországon sok webáruház harcol a vevőkért. Sőt! Egyre többen kezdenek el az interneten kereskedni. Az ikon kártya megoldást kínál erre a problémára. Ebben a közösségben partnereinknek egyre növekvő vevőkört tudunk biztosítani.

Mit nyer Ön azzal, ha részt vesz az ikon programban?

Garantáltan növekedni fog a profitja. Gondoljon csak bele, mennyi pénzt fog megtakarítani azzal, hogy csak akkor fizet, ha vevőt kapott. Tehát a látogatókért nem, az érdeklődőkért nem, … csak a  fizető vevőkért. Ön mire költené az így megtakarított forintjait?

Növekedni fog a bevétele. Bizonyára észrevette már, hogy a hűséges vásárlók jóval többet költenek, mint az újak. Ráadásul könnyebb rávenni őket a vásárlásra. Márpedig az ikon kártyával rengeteg visszatérő vevője lesz.

Hűséges vásárló

A hűséges vevő gyakran visszautasítja a versenytárs kedvezőbb ajánlatát.

Fedezze fel, milyen remek érzés az, amikor nem kell a versenytársak ajánlatait, árait lesnie! A hűséges vevők tudják, hogy szinte mindig akadna valamilyen kedvezőbb opció számukra, de mégsem foglalkoznak azzal, hogy megtalálják.

Hatalmas ismertségre tesz szert
Az ikon kártyának köszönhetően havonta több ezer ember fogja megismerni, akik eddig még nem is hallottak Önről. És ha ezeknek csak egy kis része vásárolni is fog Önnél... Ugye, nem kell mondanom, hogy ez mekkora forgalomnövekedést eredményez a webáruházában?

Kérje bemutató füzetünket!

Amennyiben Önnek van havonta legalább 50 vásárlója*, kérjük töltse ki a lenti előjelentkezési lapot (semmilyen kötelezettséggel nem jár) és mi elküldjük e-mailben a bemutató füzetet.

/* A havi 50 vásárlóhoz a rendszer komolysága miatt ragaszkodunk./

Néhány kérdés, amire választ kap a füzetből:

Miért ingyenes a részvétel?
Miért érdemes az elején csatlakozni?
Hogyan fog folyamatosan új vevőket kapni?
Mennyi jutalékot fizetünk Önnek, ha a vevői máshol is vásárolnak az ikon kártyával?
 

Információ kérés - ikon pontgyűjtő rendszer

Webáruház URL címe (domain)